ÉRETTSÉGI ELŐTT
KÉSZÜLJ FEL VELÜNK AZ ÉRETTSÉGIRE!
 
 
Az Ybl Miklós Szakgimnázium és Szakközépiskola várja az érettségizni vágyókat!

Iskolánk szeptembertől érettségire felkészítő képzést is indít!
 
Hírlevél
Facebook
Adatvédelem

Adatvédelemi Nyilatkozat

 
www.yszi.hu weboldal üzemeltetője, az Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium ezúton szeretné tájékoztatni felhasználóit az adatkezelésre vonatkozó irányelveiről és adatvédelmi gyakorlatáról!
 
Adatkezelő legfontosabb adatai
 • Neve: Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium
 • Fenntartó: Stúdió Fehérvár Oktatási Nonprofit Kft.
 • Székhelye: 8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér. 1. (Barátság Háza)
 • Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00294-2011
 • Adószáma: 18499797-1-07
 • Fenntartó cégjegyzék száma: 07-09-014036
 • Statisztikai számjele: 18499797-8532-599-07
 • Képviselője: Mahler Balázs
 
TOVÁBBI ADATOK
 
Kezelt adatok
 
Tájékoztatjuk, hogy honlapunk legtöbb oldalát anélkül tekintheti meg, hogy bármiféle személyes információt szolgáltatna magáról. Weboldalunkon azonban fellelhetőek olyan szolgáltatások is, melyek igénybevétele regisztrációhoz kötött, tehát szükség van az Ön regisztrációjára és azonosítására (Pl.: Hírlevelünkre való feliratkozás vagy Online jelentkezés). Ezen esetekben, illetve érdeklődő levelek küldésekor automatikusan a levelezési rendszerünkbe bekerült adatok esetén az Ön által megadott adatokat az Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium (és cégcsoportján belül szereplő iskolák: Minerva 90 Felsőoktatási és Tanfolyamszervező Kft., Stúdió Nyelviskola, Junior Nyelvi Óvoda) szigorúan bizalmasan kezeli, és gondoskodik arról, hogy azokhoz illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá!
 
Kérésére az Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium minden esetben tájékoztatást ad az általa tárolt személyes adatokról, azok kezeléséről, továbbá Ön bármikor kérheti személyes adatainak módosítását vagy törlését. A fentiektől eltérő célból végzett adatkezelést az Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium csak az ügyfél előzetes hozzájárulásával végezheti, valamint az ügyfél hozzájárulása nélkül csak a törvényben meghatározott esetekben adhatja ki a cégcsoportunk iskoláin kívüli felhasználásra harmadik személynek, annak személyes adatait!
 
Jó ha tudja, hogy rendszerünk minden regisztrált felhasználóról tárolja az önkéntesen megadott adatokon kívül az IP címet, böngésző és operációs rendszer adatokat, melyeket a cégcsoportunk iskoláin kívüli harmadik félnek csak hatósági utasítás esetén ad ki!
 
Adatok felhasználása, Hírlevelek
 
Az Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium saját hírleveleinek (és cégcsoportján belül szereplő iskolák hírleveleinek: Minerva90 Kft., Stúdió Nyelviskola, Junior Nyelvi Óvoda) kiküldése céljából felhasználhatja a felhasználó által megadott adatokat, azonban lehetőséget biztosít az egy kattintással történő leiratkozásra! Tehát a honlapunkon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban pedig vállalkozásunk tevékenységének fejlesztéséhez, illetve tájékoztatási célzattal használjuk fel. 
 
A listáról a hírleveleink alján található leiratkozásra kattintással bármikor leiratkozhat, probléma esetén pedig kérjük lépjen kapcsolatba velünk telefonon, vagy az info@yszi.hu email címen!
 
Adatbiztonság
 
Az Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium garantálja, hogy a látogatók és felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli!
 
Az Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium nagy figyelmet fordít a honlapját meglátogató ügyfelek, vagy rendszereibe regisztráló felhasználók személyes adatainak védelmére! Amennyiben Ön honlapunkon keresztül bármilyen formában személyes adatokat ad meg (Pl.: Hírlevelünkre való feliratkozás vagy Online Jelentkezés), abban az esetben hozzájárul ahhoz, hogy azokat az Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa, felhasználja és kezelje! 
 
A hatályos törvényi előírásoknak megfelelően személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. 
 
Adatbiztonsági irányelveink röviden
 
 • A nyilvántartott adatokat a cégcsoportunk iskoláin kívüli felhasználásra harmadik személynek nem adjuk ki!
 • Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük!
 • A hírlevélről való leiratkozásra és a rendszerből való törlésre lehetőséget biztosítunk!

 

Amennyiben olyan kérdése lenne, amelyre ezen Adatvédelemi Nyilatkozat oldalunkon nem kap választ, kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken!